HEALTHY AFTERNOON SNACK

Momentálně ležím na balkoně, přemýšlím co a jak budu cvičit,  k tomu jsem si nachystala něco dobrého a hlavně zdravého! Mrkev a ledový salát miluji odjakživa a zelený matcha tea miluji posledních pár měsíců! Yummy a delicious nemyslíte? Já ano!

A je to rozhodně nekonečno krát lepší než slané brambůrky a coca coly a sladké!

A co Vy jak jste na tom ? Radši zdravé svačinky, nebo nezdravé věci, které jsou napsané a podtržené nad tímto textem ?

SUMMER HAUL

Krásný to slunečný den!

Dneska jelikož jsem měla volno z práce - brigády, kterou mám přes léto, tak jsem si udělala menší shopping nakupovala jsem asi 3 hodiny, pořád jsem nevěděla co mám koupit jak sobě, tak babičce k 60.tinám.

No nakonec jsem jí koupila přáníčko, dárkovou taštičku a lucerničku, v barvě fialovo - růžové, která se jí bude hodit do ložničky. Ještě jí k tomu koupím vonné svíčky, sice já jsem si dvě koupila ale na ni jsem nějak zapomněla, takže příště!

Jinak co k tomu víc dodat. Nevím ale za toto všechno jsem zaplatila asi 500,- + mamka mi koupila barvu na vlasy syoss a balzám na vlasy od lorealu. Pokud by Vás zajímalo něco víc, co jsem kde koupila atd.. kldně pište do komentářů.

A brzy snad bude giveaway back to school, takže se máte na co těšit!

A do toho všeho jsem si odpoledne nejspíš zlomila malíček na levé noze. No jako by to letos už 2x nestačilo, tak do třetice všeho zlého že! :-D
Jednou jsem s tím byla u doktora, ale po druhé a teď to už nemělo cenu, protože akorát sepsal zprávu, lítala jsem po doktorech (chirurgie, RTG) a nic z toho, takže, no bolí to jak čert, tím to asi zakončím!

-S láskou 

NEW IN

Jak je ten svět hned krásnější s barevnými věcmi! ;)

Dneska jsem si byla koupit sešity a propisky do školy, byť je škola až za "dlouho" já už na ni myslím - ale ne že by mi chyběla to ne, protože letošní školní rok budu maturovat, takže hodně štěstí mi.

Fakt je, že jsem si vybírala z tolika sešitů, že bych si je vzala domů všechny, ale tolik peněz jsem ani neměla!
:D  / stály cca. od 7Kč až do 300Kč myslím /
A další věc je ta že jsem si koupila brusinky, protože jsem na ně dostala chuť a při jejich "konzumaci" pozoruji kočičáka jak si hraje se sluchátky.

A  jupí vyšel další díl PLL takže se jdu okamžitě dívat, je to čím dál tím více napínavější!

inspiration #summer2

Ranní vstávání jsou tak děsná! Dobré ráno přeji všem co už o 6:35 stojí na nohou. Nevím proč tak vstávám, ale vím, že když jsem se probudila děsně pršelo - šlo to slyšet kvůli otevřenému oknu, ale jen ať zaprší, ale ne zase dlouho, ráda bych se alespoň trošičku do té školy opálila - ale spíš bych potřebovala samoopalováky!

A teď jak už článek napovídá, inspirace z léta #numero 2 (obrázky jsou zase z we♥it)


-S láskou 

dress wishlist from sheinside.com

Krásný úterní podvečer přeji! 
Projížděla jsem tak stránky s oblečením a koukala jsem se po nějakých pěkných šatech a dalších věcech, ale ty přidám jako wishlist třeba až příště. Teď se vrátím k šatům. Vybrala jsem 6 nejlepších kousků, které se mi líbily tak nejvíce a které bych si třeba do budoucna přála.

Taky jste si určitě všimli nového vzhledu blogu. Ano dělala jsem na tom dneska celé odpoledne, aby to už konečně nějak vypadalo. 
Snad se Vám tu bude líbit více než před tím!

-S láskou 

1 - HERE
2 - HERE
3 - HERE
4 - HERE
5 - HERE
6 - HERE

contact

email: tynka.art@gmail.com

It´s friday

Krásné letní dopoledne!
Včera jsem byla s přítelem běhat, 10km tam a nazpátek těch 10km jsem musela jet na kole, protože to jsem nedávala, protože jsem po dlouhé době šla běhat, tak ale zase většinu času jsme šli, a běželi chvíli, už jenom proto, že jsem vlastně dlouho neběhala! :-)

Stavili jsme se v obchodě a konečně jsem objevila něco super na pití VITAMINWATER, která má v 500ml pouze 67kcal +- což je úplně výborné, protože v coca cole atd.. toho musí být víc jak dvojnásobek - tvuj ! :D Tak jsem ráda, že si občas budu moci pít i něco jiného než jenom vodu ( s citronem a mátou ). jupíí ♥

batiste review

Zdravím!
A teď ke slíbené recenzi. Vyhrála jsem v giveaway DRY SHAMPOO od značky BATISTE a chtěla bych se podělit o mé pocity, které mám z těchto výrobků.

Jako první bych chtěla říct, že teda vůně mi nejprve vůbec nevoněly, ale kdybych si měla vybrat nejvíc mi ale asi voněl ten poslední - MAMBA, ostatní dva mě jinak moc neoslovily. Zprvu. Později se ale vše obrátilo a já jsem je začala milovat! Teď dokonce lituji, že už mi došly! :( Obaly lahviček byly naprosto dokonalé a už se těším až si určitě zase nějaké BATISTE DRY SHAMPOO objednám, nebo koupím!


Účinky mají na mé šeredné vlasy stejné jako jejich vůně na nic, po pár hodinách zmastí ještě víc takže za toto dávám palec dolů ! 

CELKOVÉ HODNOCENÍ:      Vůně - 9/10
                                             Vzhed - 10/10
                                             Účinky - 9/10
                                             Celkem - 28/30
DOPORUČUJI!!

colo(u)rs

Ahoj ahoj! :)
Přemýšlela jsem a došla jsem k závěru, že bych mohla dělat inspirace z weheartit podle barev. To co se mi líbí, co bych si jednou třeba chtěla pořídit atd.. Doufám že Vás tyto články alespoň trošičku budou bavit, protože inspirace v dnešní době není nikdy dost.

Zde bude seznam barev, jak půjdou barevné inspirace po sobě: Bílá, Červená, Modrá, Žlutá, Zelená, Fialová, Černá, Šedá, Oranžová, Zlatá, a nesmím ani zapomenout zmínit růžovou! <3

V tomto článku bude mix všeho možného.