PROČ MIZÍ TOALETNÍ PAPÍR?!

Asi si říkáte, co je to za blbost, co je to za hloupý nadpis, ale bohužel i to se u nás dost často stává. Dva toaletní papíry za den pro 3 lidi. Je toto normální?! Řekla jsem si a dost! Jeden toaleťák musí vydržet 2-3 dny, podle potřeby. Na záchod jsem dala jeden toaletní papír a zbylé jsem schovala. A spotřeba toaletního papíru je hned menší. No nic to jenom tak na úvod pro zasmátí, kam mizí toaleťák u nás doma! :D (no do záchodu, samozřejmě, ale teď když je tam jenom jeden, jeho spotřeba klesla). A o to mi přesně šlo. Šetříme přece naše lesy! Nevím jestli tím toaleťákem náhodou nečistili i podlahu, protože spotřeba byla opravdu šílená. Ale jsem ráda, že teď už je to OK.
Kromě toho jsem chtěla oznámit, že jsem se konečně pustila do psaní knihy, kterou jsem pořád odkládala a nevěděla o čem mám psát, ale najednou z ničeho nic přišla inspirace, takže snad se mi povede napsat víc jak 5 stránek, protože kolikrát, když jsem něco začala psát jsem skončila u první stránky a dost. Ale teď už mám něco napsané a i kamarádka mi to schválila, že je to čtivé a že čeká co se bude dít dál! :-) Takže jsem moc ráda a snad se to bude líbit i ostatním. Ale pochybuji, že by někdy vyšla, ale aspoň mám co dělat.

4 comments:

  1. Psát knížku je ve všech ohledech jedna z nejlepších věcí, jakou člověk může udělat. Taky jsem psala,hehe
    quietus.blog.cz

    ReplyDelete
  2. V prvom rade, táto fotka je fakt skvelá! ♥
    Začiatok článku ma naozaj pobavil :D Niečo takéto som nečakala. A.. držím palce pri písaní knihy, snáď to po pár stranách nevzdáš!
    CAROLINE

    ReplyDelete
  3. Veľa šťastia s knihou a s tým toaleťákom :D no, aj to je taktika :D

    ReplyDelete
  4. Pokud jde o DIY, většina nápadů, co mě zaujme je složena z věcí, které u nás v papírnictví stojí hrozně moc a v Americe mají vše za dolar :DD. Jinak kamarád mi často říkával, že bych měla napsat knihu. Doteď jsem nedopsala ani svojí děsivou povídku.

    ReplyDelete