ALIVE

Včera jsem měla ty nejlepší narozeniny za celý svůj život. Strávila jsem je s lidmi, na kterých mi záleží a byly naprosto pohodové, plné smíchu a radosti, kterou jsem třeba loni hodně postrádala. Odpoledne jsme s kamarádkami šly do města na Vánoční punč a projít se po trzích. Pak jsem šla domů na chvíli si odpočinout a pak znovu do města. Nakonec jsem skončila u mé sousedky, se kterou dělám v práci a daly jsme si víno a horký čaj. Peťka má nádherný, obrovský stromek a moji malou Blue velice zaujaly baňky, do kterých neustále musela vrážet packou! :D
Sice jsem říkala, že nebudu mít letos stromeček, ale nakonec mě jedna osoba přemluvila ať aspoň ten stromek si ozdobím, i když nemám na ty Vánoce vůbec náladu. Tak jsem si koupila bílý stromek a ozdobila jsem ho tím, co jsem našla doma z loňska.
Dnes ráno jsme jeli nakupovat. Lidí bylo v celém městě požehnaně a mě to úplně štvalo, protože přesně tady to nesnáším, jak všichni začnou bláznit pár dní před Vánocema a normální člověk, který si chce nakoupit nemá šanci! :D
Dnes mi má přijít popřát ještě taťka, tak jsem zvědavá v kolik přijdou, ale myslím si, že tak kolem 3-4.  Jenže já už tady nic nemám, jediné co mi tu zbylo je popcorn, tak snad aspoň ten si dají. :D
To je pro dnešek zatím asi vše. Mějte se krásně, užívejte volna, pokud už máte a pokud ne, tak to už do zítřka přežijete. Krásný svátky všem! :-)



SIDE TO SIDE

Páteční večer byl poměrně divoký, ale aspoň byla sranda. Byly jsme s kamarádkama plesat. Opět. Tentokrát mě to ale nebavilo tolik, jako ten víkend před tím. Ale myslím si, že to bylo fajn. Ve čtvrtek mám jít konečně skoro po dvou měsících zase ke kadeřníkovi, tak už se moc těším, protože už ty vlasy mám zase hodně odrostené a nejde mi to nijak učesat. V pátek máme s holkama z práce "vánoční večírek" a jdeme si sednou a pak se uvidí co bude dál. Ale už se moc těším. No v sobotu plánuji oslavu mých jednadvacetin, tak snad se vydaří. Narozeniny mám sice až 21.12. ale jelikož je to středa, tak se to v půlce týdne nedá. Já jsem doma sice už od 16. prosince, ale tak ne všichni mají volno od toho šestnáctého. No a dnes je třetí adventní neděle a já jsem ji strávila v poklidu doma. Sice jsem chtěla zajít do obchodu, ale nakonec se mi tak nechtělo, že jsem zůstala doma. No nic to je zatím vše, mějte se krásně, užijte si zbytek večera a dobrou noc! :-)


WINTER THINGS

Po delší odmlce se znovu ozývám a nemůžu tomu uvěřit, za chvíli tady máme Vánoce. Ten rok tak neskutečně rychle utekl. Vše co se letos událo, ať už to dobré, nebo to špatné, mělo v mojem životě nějakou roli ,nějaký význam, který mě posouvá vpřed. Sice letos asi budou takové smutnější Vánoce, ale nenaděláme nic. Ke konci roku se začalo hodně věcí kazit, ale poznala jsem nové přátele, dívám se na věci z různých úhlů pohledu a věřím, že příští rok bude daleko lepší jak ten letošní. A dnes jsem byla na pohřbu. "Říkám, samé lepší zprávy!" :'( Tak snad ten příští rok bude super.
No abych nebyla celou dobu negativní, tak celý tento víkend byl naprosto parádní.

V pátek jsme s kamarádkama udělaly "čajový dýchánek", ale ne kecám, dali jsme si víno a zahrály jsme si nejlepší hru na světě! Hrály jsme ji skoro dvě hodiny a tak neskutečně moc jsme se nasmály, že mi z toho tekly i slzy. Ta hra se jmenuje "Karty proti lidskosti" a myslím si, že je to parádní zábava na páteční večer. V sobotu ráno mi psala kamarádka, jestli teda nakonec nechci jít na jejich ples, a nakonec jsem moc ráda, že jsem souhlasila a že jsem šla. Tak skvěle jsem se dlouho nebavila. Sice chvilkama to stálo za prd, ale to bylo jenom tehdy, když DJ začal hrát absolutní kraviny! :-D Ale jinak to bylo opravdu fajn. Zatančili jsme si, pobavili se a domů jsem se s kamarádkou vrátila tak nějak kolem šesté hodiny ranní! :-D Pak jsme si ještě nějakou dobu povídaly a pak jsme padly únavou.
No a dnešek zakončím tak, že si s Blue pustíme nějaký pěkný film a půjdeme spát. Sice mám odpolední, ale dnes toho bylo na mě moc. Krásnou dobrou noc! :-)