{HOMEMADE}

Ahoj! Přidávám recept na domácí hranolky s vepřovým masem a zeleninou.
Začneme tím, že maso si nakrájíme na kostičky a přidáme k němu na pánev čerstvou nebo mraženou zeleninu - záleží na vás. Osolíme, opepříme. Dáme poklici na pánev a necháme maso a zeleninu podusit, dokud maso nebude měkké.
Mezitím si brambory oškrábeme, nakrájíme asi na centimetrové plátky a dáme je do vroucí vody asi na cca. 4 - 5min. Poté je vyndáme a do sucha osušíme! Dáme na plech a zakapeme olejem, osolíme, opepříme. Klasika!:) pečeme asi na 280 stupňů po dobu asi 20 - 30min. Přeji dobrou chuť!

1 comment:

a img { border: 0px; opacity: .60; filter: alpha(opacity=100); -o-transition: opacity 1.5s linear; -webkit-transition: opacity 1.5s linear; -moz-transition: opacity 1.5s linear;} a:hover img { opacity: 1; filter: alpha(opacity=80); -o-transition: opacity .1s linear; -webkit-transition: opacity .1s linear; -moz-transition: opacity 1.5s linear;}