HAPPY NEW YEAR?

Zdravím všechny do nového roku a přeji hodně štěstíčka, zdravíčka, a tak dále, však to znáte.
Je začátek nového roku a mě už to nebaví, nejradši bych se odstěhovala někam pryč, daleko odsud, od těch lidí co mě trápí a ty co trápím já. Nesnáším se.
Nový rok začal hodně špatně, co se týká všeho. Snad se teda v průběhu tohoto roku vše změní. Moc bych si to přála.
Aby mě lidé začali mít rádi a nedělali na mě podrazy. Já myslím že na to jsem až dost citlivá, i když se to nezdá, protože dost lidí od sebe odrazuji svým chováním, ale je to pouze obrana, před venkovním světem, který je dost krutý. Kolikrát si připadám jako loutka, která poslouchá na slovo lidi byť docela blízké a zároveň tak cizí.

Tímto bych chtěla vzkázat všem, kteří do roku 2015 vstoupili taky levou nohou, ať se drží svých snů, ať se snaží zvládat věci - já se snažím, život bude lepší. Bude!
Vím to.

A hlavně se usmívejte každý den!

4 comments:

  1. Ten článek jsi psala o mně nebo o tobě? :O Doslova a do písmene to sedí totiž na mě! :O

    ReplyDelete
  2. Ja osobne v známe "ako na nový rok, tak po celý rok" neverím. Je to len jeden deň z tristo šesťdesiatich piatich a tie ostatné určite neovplyvní. Hlavu hore, ešte máš kopec času všetko opraviť :3
    beelievin.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Taktiež mám niekedy podobné pocity, som príliš citlivá a myslím si, že si nezaslúžim, aby mi bolo ubližované a preto sa správam ako nejaký psychopat, ktorý svojim sarkazmom a nepríjemnými poznámkami odháňa ľudí. Ale taktiež prajem, aby sa to tebe v roku 2015 zlepšilo, veľa šťastia!

    ReplyDelete
  4. Kristýnko, nesmutni... nezapomínej že my tě máme rády! Já určitě a holky jistě taky! ;) Bude dobře. Přece si nenechame zkazit poslední půlrok! :)

    ReplyDelete