V-DAY MUFFINS, ANEB NECHÁPU TY AMERICKÝ SVÁTKY

Valentýn! Valentýn! Valentýn! 14.2. slaví svátek svatý Valentýn! A co jako ? Já mám svátek v červenci - Kristýna a taky to nikomu necpu. Dobře, možná to přeháním, ale prostě já jsem zastánce toho, že všechny svátky, a vánoční a velikonoční prázdniny a Silvestr,atd.. jsou prostě jenom komerční svátky, aby lidi nashromáždily co nejvíce odpadu, který vyprodukuje společnost po vzoru USA, protože jak všichni víme USA takovéto svátky slaví a podle mého jde jenom o samé dárky, dárky a dárky.

Já jsem za poslední roky svého života nezažila šťastné téměř žádné "svátky", ani Vánoční, ani Velikonoční, nic. Prostě ty tradice, to co jsme dělali jako malé(í), jsou pryč. Jsou fuč! A tady je důkaz, že USA produkuje takový odpad, který se přenesl už i do Evropy v podobě svátku svatého Valentýna, který mi přijde absolutně nesmyslný. Příklad.: Aby si lidé, zamilovaní, kamarádi, atd.. dávali dárky a zamilované přáníčka a blbosti na svátek nějakého Valentýna to mi přijde dost hloupé! Pokud toho druhého milujete, nebo máte rádi - přítele, přítelkyni - kamaráda, kamarádku budete mu/jí to dokazovat každý den, po celou tu dobu co spolu strávíte čas, který je milionkrát důležitější než nějaké dárky!
Dárky nic nedokazují! Činy ano! :-)

Kdo souhlasí/nesouhlasí pište do komentářů, jsem zvědavá na Váš názor, kladný či záporný, stejný jako mám já, jiný! :-)

Muffinky pro přítele, o víkendu měl chuť na něco sladkého, tak jsem mu upekla tuhle dobrotu, spolu s tajným podtextem! <3

1 comment:

  1. my si prostě zajdem na večeři a víc to neřešííme..

    ReplyDelete