GET OUT

Venku je tak škaredě, pořád čekám, že začne pršet, i když nemá, ale je tam tak odporně, že jsem si začala prohlížet fotky z léta, kdy bylo ještě docela dobře. Sice toto léto stálo za houby, ale to nemění nic na tom, že jsem si ho docela užila. Poslední dobou stále sedím v pokoji a přemýšlím co bude dál.
Už dlouho jsem přemýšlela o i tom, že si nechám udělat tetování. Něco, co pro mě bude hodně znamenat, co bude mít nějaký hlubší smysl. Už mám vše promyšlené. Bude to malinké tetování, které bude symbolizovat můj život. Nevím jestli ho mám tady zveřejňovat a nebo až si ho nechám vytetovat. Taky jsem přemýšlela, kam bych si chtěla nechat vytetovat. Napadlo mě za ucho a nebo na klíční kost a pak mám milion dalších nápadů na tetování například na ruce a prstech, atd.. :-) Taky jsem začla přemýšlet, jak to všechno vlastně bude dál. Co v životě chci. Uspořádala jsem si priority a teď momentálně pro mě priorita číslo jedna je zábava, rodina, kočka a přátele, cvičení, atd.. A život už se sám pak někam nasměřuje. Přenechávám vše osudu, kterému věřím.
Od pondělí do pátku by jsme v práci měli dělat na jiné dílně a jsem docela zvědavá jaké to tam bude. Když to bude na nic, tak snad to aspoň nějak přežijeme a snad ten týden rychle uteče! :-)


No comments:

Post a Comment