ALL WE HAVE IS RIGHT NOW

Taky si každý den opakujete pořád dokolečka, že bude líp? Vždycky jsem si myslela, že mě pozitivní myšlení přivede na dobrou cestu. Že když budu konat dobro, karma se mi odmění. Ale prd, pochybuji, že to tak funguje. Čím víc se snažím být dobrým člověkem, tím víc padám na hubu. Lidé využívají vaší slabosti a blbosti, neustále se do Vás navážejí, naloží na vás svých tisíc problémů a pořád dokolečka si z vás dělají dobrý den. Už mám plné zuby toho, jak se lidé okolo mě chovají, například jako malé děti a to jim už je třeba přes 30. Mě bude letos 21 a kolikrát si klepu na čelo, jak takoví lidé vlastně můžou existovat. Kolikrát si říkám, že na světě přece nemůžou existovat takoví tupci, takové monstra, lidi, kteří mají IQ zmrzlé makrely. Ale co bych chtěla po lidech se základním vzděláním! Haha. Přála bych si nějaké tlačítko, kterým bych mohla všechny tady ty lidi vymazat z povrchu zemského. A proč to vůbec píšu? Je přeci neděle odpoledne a zítra se zase jde do práce. Tak proto. Protože tam přesně takové lidi najdete. A musíte jim čelit 5 dní v týdnu. Jediná věc, která mě vždy zaručeně vytrhne z každodenní reality je to, že si o přestávkách pouštím hudbu a tím si dodávám energii, abych to tam v tom "ústavu" plném hloupých opic přežila. Ale to bych asi urazila opice. V práci si připadám jako v zoo! :-O :-D
Jedinou mou útěchou je moje kočka. Na kterou se neskutečně těším pokaždé, když jsem v práci, a když se vracím domů je taky jediná, kdo na mě čeká. Trávíme spolu veškerý čas - teda alespoň tehdy, když jsem doma a nejsem v práci, nebo někde venku. Nejkrásnější stvoření na světě. O kočkách se říká, že jsou falešné. Já si to teda nemyslím. Jsou úžasné. Huňaté, heboučké a mazlivé. Když ale zrovna nemá náladu, tak za vámi nepůjde ani za nic.
Kočky miluji nadevše. Pejsky taky. Jsou to věrní společníci. Kdybych nežila sama, určitě si pořídím i pejska, ale na toho bych teď opravdu neměla čas.
A ano, zase článek úplně o ničem. Ale snad se vám alespoň ty fotky budou líbit.



1 comment: