TANGLE TEEZER - REVIEW

A je to konečně tady! Dlouho dobu, někdy od podzimu slibuji, že udělám recenzi na všemi mladými holkami milovaný TANGLE TEEZER a musím říct, že se mé obavy potvrdily!

Ba ne, dělám si legraci! :) Potvrdili se mi všechny ty pozitivní věci, které o nich tvrdilo spoustu blogerek a youtuberek.
1) CENA - je docela vysoká, ale opravdu stojí za to, je to zase o tom, který TT si pořídíte, je jich moc na výběr, já jsem tento kupovala s kamarádkou a stál mě přes dvě stě korun českých - se slevovou kartičkou. Chtěla bych i ten menší, ten ale stojí okolo 400 +- - jak v kterém obchodě.

2) POUŽITÍ - je to absolutně jednoduché, je to hřeben na vlasy, ale s úžasnými tenkými štětinkami, které netahají vlasy, když je například rozčesáváte po umytí! I můj přítel si ten hřeben oblíbil, protože i on mi občas ty vlasy rozčesává, protože vlasy miluje!

3) DOSTUPNOST - dříve, když jsem o něm slyšela - je to několik let zpět, tak teda možná už u nás v republice byly, ale nějakým způsobem určitě ne v našem městě. Dlouho jsem si na něj brousila "tesáky" :D, protože recenze byly naprosto slibné!

4) BARVA A DESIGN - barev tohoto kartáče je spousty, designů také, například zlatý, s ovečkama, fialovo - růžový, modro - růžový, neonově růžový! Každý se zamiluji do nějaké jiné barvy, jiného designu!

5) SPOKOJENOST - stoprocentní! Splňuje vše co jsem si představovala, že by dokonalý kartáč na vlasy měl splňovat!

Nakonec jsem moc ráda, že jsem si ho i já pořídila a jsem s ním naprosto spokojená a určitě si pořídím další, protože pro mě je to Pan DOKONALÝ! <3


5 comments:

  1. O Tangle Teezer uvažuji už dlouho, ale pořád se k jeho koupi nějak nemůžu dokopat :D Ovšem ze všech stran na něj slyším samou chválu :)

    ReplyDelete
  2. Nemusí byť zlý, ale plastové veci + moje vlasy to k sebe jednoducho nejde. A taktiež si myslím že sa pri ňom platí iba za značku. Klasické lacné drevené kefy sú najviac :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je sice trošku dražší, ale nemyslim si že je to jenom o značce, jako asi víc než polovina bude za značku, no ale mě vyhovuje tento, nějaké obyčejné levné hřebeny jsou pro moje vlasy noční můra ! Mám je nebarvené ,suché,lámavé, atd.. klasicky typické vlasy češek, takže :)

      Delete
  3. Já ho mám už nějaký ten rok zpět (dokonce dva) a byly jsem s nimi moc nadšená, ale pak najednou se to začalo nějak snižovat a já si objednala Tigi kartáč a ten mě naprosto nadchl, používám už jenom jeho, TT jen občas a vidím ty rozdíly... Ale i tak je pořád fajn ;)

    ReplyDelete