MAYBELLINE FAVS

Miluju tuto značku. Naprosto mi sedí a jsem s ní naprosto spokojená. Chci se tedy s Vámi podělit o takovou menší recenzi na tyto produkty. Maybelline NY rozšířila u nás tyto produkty teprve nedávno, ale oslovil hodně lidí. I můj přítel si natírá rty těmi neutrálními baby lipsy a taky eos balzámy, protože má dost popraskané rty, hlavně v zimě, tak jako všichni ostatní, ale nestydí se za to, že je také používá. Nemá proč.
Příště bude článek i o tom, jak ty řasenky, balzámy, atd.. jak sedí na rtech, jak vypadají na řasách, tak snad se Vám to bude líbit.

Krásný podvečer všem, jdu se koukat na Nákupné Maniačky! :-)
BABY LIPS - Rty to pěkně hydratuje a cena není zase tak závratná. Sice bych si dokázala představit, že výdrž na rtech bude delší, ale i tak za tu cenu to není špatné. Ovšem pro lepší hydrataci je lepší ten EOS balzám na rty, nebo balzámy Labello.
ŘASENKY - Některé jsou super, jiné zase ne. Na léto je perfektní The Rocket Volum' express Waterproof. Na takové to každodenní líčení jsou dobré ty The One by One Volum' express, Satin black - ty dve červené řasenky používám nejčastěji, protože mi na mé řasy sedí perfektně. Stojí přes 200 Kč, ale když je akce, dají se sehnat i za 130 Kč. No a nakonec The Colossal Volum' express mascara, Cat Eyes, které jsou OK, ale lepší pro mé řasy je ta žlutá s fialovým nápisem, protože má trošičku lepší kartáček než ta cat eyes. Ale tu občas používám na spodní řasy, na to je alespoň dobrá.
PRIMER a KAJALOVÁ TUŽKA - Tento primer byl poněkud drahší, ale splnil mé očekávání, ale jediné co bych mu vytkla, kromě teda ceny je to, že by mohl vonět.  Já jsem ho koupila za 159 Kč, ale mám pocit, že to bylo v akci. No a tužka od MA NY je pro mě naprosto ideální. Už jsem vyzkoušela moc tužek na oči, jelikož si oči maluji každý den, tak tužky používám denně, ale zatím tato mi seděla nejlíp. Cena byla okolo 80 - 100 Kč.

1 comment:

  1. Baby Lips sú skvelé :) mám z nich asi 3 odtiene...a niekedy bola mojou obľúbenou maskarou práve Collosalka, ale teraz ju nahradila Miss Manga od Loreal :)
    pekný článok a fotky :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete