HOW TO GET RID OF ACNE

Krásné odpoledne všem. Dnes jsem se pro Vás rozhodla udělat článek na téma akné a jak s ním bojovat. Známe to určitě všechny! Akné je boj na dlouhou trať a i když se ho jednou zbavíte, nezbavíte se ho určitě nadobro. Poslední dobou s ním začínám bojovat i já. Což mě docela udivuje, protože já jsem v pubertě problém s akné neměla vůbec, sem tam se objevil jeden dva pupínky, ale poslední dobou se mi ty lajcky řečeno "jebáky" :D dělají neustále a čím dál tím víc. Už jsem zkoušela snad všechno. Od umývání si pleti jenom vodou až po různé masky, peelingy, atd.. No nic nepomáhalo. A jednoho dne jsem šla v drogerii k pultíku, kde měly přípravky proti akné a uviděla jsem tam aknelot roll on a vzpoměla jsem si, že kdysi dávno dělala nějaká blogerka na tento produkt recenzi. Jde o český výrobek a jeho cena je okolo 60-70kč. Já jsem ho teda koupila v drogerii Rossman, ale najdete ho určitě i v DM či drogerii Teta.
Dám sem dvě fotky, aby jste věděli jak funguje.

První fotka je focená v úterý 19.7. 2016 a druhá fotka je ze dneška. Jsem naprosto spokojená a jsem moc ráda, že jsem tento produkt objevila, protože mi pomohl a navíc krásně voní po levanduli.
Akne je hrozně nepříjemná věc, já vím, že to akné nemám zase tak hrozné, jsou i horší verze, ale u mě je to docela neobvyklé, ale tuším, že to bude z práce, protože tam děláme s různýma látkama, které jsou určitě né zdraví prospěšné a pleti také ne a prach, protože bydlíme u cesty a je tu hrozně velký provoz, takže je prachu plno a v práci je ho také víc než dost.
Ale tak snad jsem Vám alespoň trochu pomohla , protože opravdu mě to pomohlo a jsem za to moc vděčná, jsem ráda, že něco takového existuje.
A kdyby ani to už nepomáhalo, tak si zajdu na kožní a tam mi třeba něco na to napíše. :-)

2 comments:

  1. Cože? Jen tak najednou tě to chytlo? A já už si říkala, že když jsem akné neměla doteď, nebudu mít ani v budoucnu :D. Každopádně je dobře, že ti to zmizelo a vzpomenu si na tebe, kdyby se to náhodou objevilo)).

    ReplyDelete
  2. Zázračný výrobek koukám.. Což je vázne super! Ja už teda moc nepotřebuji, ale soucítím s těmi co akné mají, je to super.
    Jinak takhle zničeno nic se ti to mohlo udělat třeba ze stresu, špatně stravy atd.

    ReplyDelete