TUMBLR

Krásný páteční večer. Dnes jsem se rozhodla, že pro Vás vytvořím článek na mé velice oblíbené téma. DIY, aneb udělej si sám! :-D Předem chci upozornit, že je to "strááášně drahá" záležitost a nemůžete si ji vytvořit doma. Ano bylo to myšleno ironicky! :-D Jasně že můžete a dokonce za úplně super cenu.
První věcí, kterou jsem zpatlala byla ta černá trojúhelníková tentononc, kterou nevím jak ji mám pojmenovat a bylo to naprosto jednoduché. Prostě a jednoduše, nějaký geometrický útvar. :-D Vzala jsem špejle, které mě stály 13kč a rozpůlila jsem je vždy na stejné půlky. Celkem jsem potřebovala 6 malých a stejných kousků špejlí. Ty jsem potřelo černou akrylovou barvou, která mě vyšla na 40kč a nakonec jsem vše slepila dohromady lepicí pistolí. Takže mě tahle věc stála 53kč, kdežto když jsem něco podobného viděla v obchodě, stálo to třeba i okolo 200kč.
A druhou a zároveň poslední věcí je hrníček. Obyčejný bílý hrnek, ze kterého jsem udělala originální kousek, který vypadá opravdu božsky. Musím se pochválit, ano samochvála smrdí, vím to! :-D Ale když to nikdo neudělá, tak alespoň já sama. Hrníček mě stál 29kč a k tomu jsem použila černý lak na nehty, který stál 25kč. Budete potřebovat umělohmotnou misku, kterou už na nic nevyužijete, nalijete do ní vodu a přilíváte lak a různě ho štětečkem stáčíte v té vodě. Nakonec do ní hrneček, nebo cokoliv jiného ponoříte a máte super originální kousek za pár kaček a zároveň to lze použít i jako vhodný dárek například k narozeninám! :-) Když jsem se koukala na internetu, kolik sotjí podobný hrníček, našla jsem ceny i okolo 800kč.
Doufám, že jsem Vás inspirovala a že to taky vyzkoušíte, protože to vypadá opravdu moc dobře! <3



3 comments:

  1. Wow ozaj nádherné! a hlavne jednoduché!! :) ten hrnček ti vyšiel ozaj krásne!! :))
    Ivana xx

    ReplyDelete
  2. Paráda, do toho hrnčeka by som sa kedykoľvek pustila, vyzerá neskutočne dobre. Mám obavy či by sa to aj mne podarilo, ale dúfam že to vyjde. Mam rada rôzne ručné práce, ale o tomto som ešte nepočula :)

    ReplyDelete
  3. Nádherný hrníček :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    ReplyDelete