I SEE THE LIGHT

Bloudím zamyšlená po pokoji a přemýšlím, co mám dělat. Cvičit? Číst si? Koukat se na film? Mazlit se s kočkou? Hmmm.. V tuto chvíli asi ani jedno. Napadají mě další myšlenky. Mám si jít uvařit? a nebo poslouchat písničky? Uklízet? Nechce se mi nic. Nejraději bych vypadla někam pryč. Do společnosti a nebo bych se mohla jít jen tak projít, ale už je na to dost pozdě a brzy bude tma. Ovšem tento víkend bude asi ve znamení nudy, nikam se nedostanu a zůstanu doma a budu se válet v posteli a kynout! Ble. :-D Ach jo to jsou zase depresivní myšlenky. Já ale pevně věřím, že se to ještě otočí a tento víkend bude stát za to. A když ne, tak si alespoň pořádně odpočinu do dalšího týdne! :-)
Kromě toho, že tento víkend zatím stojí za prd, tak jsem včera byla fotit kamarádku s jejím psem. Fotky dopadly docela dobře. Teda alespoň podle mého názoru. Ale bylo to teda hodně náročné jak pro nás tak pro pejska. Ale všichni jsme to hezky zvládli, tak za to jsem moc ráda.
Zatím ležím v posteli a Blue se po mě válí, dneska mě poškrábala nohu - potvora jedna malá :-D, ale naštěstí to ani nebolí, takže v pohodě. Krásnou sobotu všem! :-)

1 comment:

  1. Když už se mi nabídne volný den, najednou se děsně nudím, také nevím, co bych měla dělat. Včerejšek dopadl tak, že jsem si šla i dobrovolně zacvičit a dobrovolně jsem vytáhla svoje dětské klávesy s tím, že se něco naučím :DD.
    littlecapsule

    ReplyDelete