COUNTDOWN

Dnes ráno jsem byla u toho zubaře a už to snad bude dobré. Přišla jsem domů, že si půjdu zdřínout, protože jak už jsem psala tak předevčírem byl úplněk a já jsem naspala asi jenom 3 hodinky. Takže jsem si lehla a šla spát. Ale to by nebylo jenom tak, kdyby se něco nestalo. Vrtačka. Ó bože můj. Bylo to děsně slyšet, protože dole přesně pod mým bytem dělají rekonstrukci. Samozřejmě, že mě to vzbudilo, já jsem se lekla, spocená jsem byla až na zádech, vyletěla jsem z postele, co že se děje a pak mi došlo, že to je ze spodu. No jo, ale mě se zrovna zdál takový pěkný sen! :-D Ach jo. Dnes mám na programu uklízet, cvičit, číst si a kdo ví, co dnešek ještě přinese. Každopádně jsem ráda, že to s tím zubem dobře dopadlo, kazy nemám, byl to jenom obnažený krček.. fúúú, ale ta bolest byla hrozná. Ble.
Venku je jak jinak než škaredě, takže se ani nedá nikam jít. Napadlo mě, že bych se stavila za mamkou, ale asi to nechám na jindy. Do obchodu taky nemusím, mám vše nakoupené, ale uvidím, jestli si tam nakonec stejně neskočím. A když už jsem dala takový nadpis, jaký jsem dala, tak víte, že za 37 dní jsou Vánoce?! Ten rok tak rychle utekl, že jsem se ani pořádně nestačila nadechnout. A za 34 dnů mám narozeniny. Zatím se mějte pěkně! :-) 

4 comments:

  1. Akurát dnes som pozastavila nad tým, že to naozaj strašne rýchlo letí, až neuveriteľne rýchlo ... :) Aj keď zimu nemám rada, Vianoce majú svoje čaro :)

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, hrozně moc rychle! :-)
      Vánoce miluju, ale kéž by napadlo více sněhu a lidé by začali více věřit v podstatu Vánoce a že nejsou o dárcích a hlavně, kéž by zase byl na Vánoce sníh :-)

      Delete