GIRLS NIGHT

Rychlé a neplánované akce na poslední chvíli jsou ty nejlepší! Včera jsme si po stopadesáti letech byly sednout s mojí supr čupr kamarádkou Kačenkou na pár koktejlů. Celou dobu jsme si povídaly a povídaly co je nového, protože jsme se opravdu dlouho neviděly. A už se zase moc těším na to, až si příště půjdeme sednout znovu. A taky říkala, že mám přidávat více fotek! :-D Tak dobře.

Znáte to, když pořád přemýšlíte o tom, co a jak bude, když přemýšlíte a nevíte, jak dál? Neustále dokola si prohlížím fotky, které mi leží na nočním stolku, jsou na nich lidé, které už v životě neuvidím a pořád dokolečka si říkám, "byli by na mne pyšní?" myšlenky v mé hlavě proudí tak rychle a v takovém množství, že mi asi brzo praskne hlava. Je mi po nich smutno. Proč museli odejít, ale tam nahoře se mají určitě lépe, jak mi tady dole na zemi.

Samotu miluju. Ale všeho moc škodí. Víte co je nejvtipnější? To, že když teď s odstupem času přemýšlím a třídím si myšlenky co se stalo za posledních pár měsíců, začínám to konečně všechno vidět jinak. Začínám žít. Ukázalo se, komu na mě opravdu záleží. I když mně na těch lidech záleželo vždy a určitě jim na mně taky, ale až teď je plno lidí pro mně tak neskutečnou oporou. Hodně lidí se otočilo zády, pak dalších tucet zatnulo zuby a neskutečně moc mi pomohli. Mám z toho radost.

Blue tady odpočívá a já se dívám na seriál Awkward. Hodně dlouhou dobu jsem čekala na pátou řadu, až bude s titulky, ale pak jsem na to nějak zapoměla a zrovna dnes jsem si na to vzpoměla, když jsem si prohlížela nějaké videa na youtube o celebritách.

Ještě že byl dnes ten státní svátek. Zítra mám volno a tak nemusím naštěstí jít brzo spát. Stejně zase prospím celý den, protože se nic nebude dít. Bylo by ale fajn, kdyby se za mnou někdo stavil. Ach ano, zase další článek o ničem. Tak se mějte hezky a dobrou noc! :-*



4 comments:

  1. Ty koktejly vypadají fakt dobře! Jak se jmenují?
    Určitě by jsi měla takhle víc chodit s kamarády :) Samoty je opravdu někdy až přespříliš hodně

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jejda, tak to bych teď asi fakt kecala, ale jeden je Piňa colada a ten druhý - ten modrý, ten si opravdu nepamatuji, ale byl výborný, chutnal po kokosu. Mňam! :-)

      Delete
  2. ja mám tiež rada samotu, ale naozaj niekedy takýto výjazd neuškodí :) potom si to tak viac ceníš a užívaš :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete