SWEATER WEATHER

Za poslední týden jsem měla všeho plné zuby. V práci to bylo přesně tak, jak jsem si myslela, že to bude, protože co se dá čekat od ženských, které jsou totálně zabedněné a snaží se na sebe za každou cenu na sebe upoutat pozornost. Proto miluju víkendy. Člověk si od toho všeho stresu odpočine. Vypne. Alespoň ale do budoucnosti  vím, že nechci být taková jako jsou ony, ale to by mi šlo asi dost blbě, protože nemám IQ tykve! :-D
Včera ke mě přišla kamarádka a tak jsme leželi v posteli, koukaly se na filmy a prohlížely si fotky. Popovídaly jsme si o tom co je nového, co se událo a co vše se pokazilo. Alespoň z té mé strany.
Naopak mě začíná štvát ex přítel. Nedávno jsme se potkali asi po dvou měsících a choval se ke mě jako by se nic nestalo a snažil se na mě dělat oči, bohudík, na mě to už neplatí. Má to co chtěl. Ale o to je to teď horší, že mi začíná psát, začíná mi posílat vzkazy přes jeho rodinu - se kterou mimochodem dělám v práci a docela mě to obtěžuje. U mě už nemá šanci ani kdyby se na hlavu postavil. On mě nechal jít, já jsem respektovala jeho rozhodnutí a tím to pro mě skončilo. Život jde dál. Dokážu žít i bez něho a to ho štve pravděpodobně ze všeho nejvíc.

Kromě toho všeho co se za posledních pár dnů událo špatného, jsou věci, které jsou i dobré. Jako například to, že Blueberry už není tak plachá, poslouchá na slovo a už se moc těším na naše první společné Vánoce. Zůstaneme doma samy, budeme koukat na filmy a kdo ví, třeba se stane vánoční zázrak. Já vím, jsem snílek. Ale třeba jednou se něco takového stane.
A abych nezapoměla zmínit to, že začalo sněžit. Teď ten první sníh je moc pěkný, ale zachvíli už nám to poleze na nervy! :-D Klasika. Kéž by spíš začalo sněžit až na Vánoce.




4 comments:

  1. Je dobře, že jsi proti expřítelovi tak obrněná. Má co chtěl a je jeho chyba, že si uvědomil až teď co ztratil. Jinak co se stalo s tou druhou čiči? A na té fotce je jablko s arašídovoým máslem? Vypadá to vážně dobře, ta kombinace by mě nenapadla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Druhou kočičku má babička :-) Ano jablko a banán s arašídovým máslem, mě taky ne, ale zkusila jsem to a chutná mi to tak, že když mám chuť na sladké tak sáhnu po tady tomhle :D

      Delete
  2. tiež by ma zaujímalo či je to arašidové maslo? :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete