BUTTER?!

Už delší dobu jsem přemýšlela o tom, že bych si mohla objednat burákové máslo z internetu, protože to, co prodávají v supermarketech je fakt šílené. Projížděla jsem celý internet a na facebooku mi vždy vyskakovaly reklamy na nějaké stránky o fitness a zdravém životním stylu. Pořád jsem se nějak rozmýšlela, jestli do toho jít, nebo ne. Nakonec jsem si sedla za notebook a udělala objednávku, kterou jsem však odeslala až na druhý den. Pořád jsem nějak váhala a říkala si, že na co mi to bude. Ale nakonec jsem stiskla tlačítko odeslat a dnes mi došel balíček až domů. Nakonec jsem opravdu moc ráda, že jsem si to objednala, protože snídaně dnes ráno byla opravdu vynikající.
Jediné mínus toho všeho bylo to, že jsem si objednala arašídové máslo bez kousků, bohužel včera mi pán volal, že na skladě už ho nemají, tak jestli by mi nevadilo, kdyby bylo s kouskama. Řekla jsem mu, že to vůbec nevadí a že i to mi klidně můžou poslat. Cena totiž byla úplně stejná. Ale příště snad už bude i to bez těch kousků oříšků.
Objednala jsem si teda tady ty dvě věci. MY PROTEIN ORIGINAL PEANUT BUTTER - crunchy a a limitovanou edici oříškového krémá s jahodovou příchutí SUMMER EDITION - strawberry od značky LifeLike, které se mimochodem vyrábí u nás v ČR. Hodila jsem Vám zde i odkazy na stránku, ze které jsem já tyto věci objednávala.
No a na snídani jsem si dnes natřela bezlepkový touastový chléb s tím crunchy burákovým máslem a banánem a k tomu hrozny.





1 comment: