SNACK TO GO

Snad každičký den přemýšlím, co si udělat do práce za svačinu. Vždycky si projíždím pinterest a instagram, abych se mrkla na nějakou inspiraci, ale nikdy se mi nechtělo s ničím chystat. No poslední dobou se lepším a začínám si do práce chystat svačinky předem. Hodně často nestíhám a vždy jsem si akorát vzala na svačinu banán, nebo jablko a v práci jsem si pak koupila nějaký sladký jogurt. Ble. Teď se snažím si svačinu chystat tak, aby mě to zasytilo, a nabudilo Ale hlavně, aby to jídlo bylo zdravé.
Protože když se kouknu kolem sebe, co ty ženské v té práci NEsní, ale SEŽEROU, tak se mi kolikrát chce úplně brečet. A pak chodí a vykládají jak jsou tlusté a jak by měly zhubnout. Pak drží různé nesmyslné diety, které stejně nefungujou a nakonec se objeví JOJO efekt a naberou ještě něco navíc. Kolikrát mám chuť jim tak neskutečně plesknout přes obličej za ty neskutečné kecy, ale pak se zhluboka nadechnu, napočítám do tří, uklidním se a hledím si svého! :-) Protože když to některým opakujete neustále dokolečka a ony si stejně melou svoje, tak Vás to brzy přestane bavit.

A opravdu nejlepší jsou ty, které by Vám záviděly i krásný počasí na pohřbu. Tím myslím TY, který strašně závidí to, jakou máte postavu, ale ony už nevidí to, že každý den neustále dřete, že se snažíte hýbat, i když někdy opravdu nemáte náladu na nic, ale nakonec se zvednete a jdete se protáhnout, zacvičit si, relaxovat. Ony nevidí tu těžkou dřinu, ony si myslí, že máte super rychlý spalování a že proto máte takovou postavu jakou máte. Kecy! Zdravá strava a cvičení dělá krásný těla a ne válení se u televize a žraní neskutečných porcí odporných nezdravých jídel jako jsou například smetanové omáčky, řízky v milionkrát přepalovaným oleji, nebo KFC či MCDonald. A mohla bych jmenovat i dál.
Proto jsem si pro Vás nachystala tento článek, ve kterým jsem si vylila srdíčko a že to jde i jinak a zdravě, než chlebíčky, saláty, zákusky, atd.. na svačinu. Ano, opravdu tohle ženské u nás v práci jí. Hnus! Ale ať pak za mnou nechodí a neříkají jak mám super postavu, že ony by ji chtěly taky, když pro to nic nedělají.
Já si jdu zacvičit, najíst se a pak do práce! Krásný zbytek zamračeného dne! ;-)




4 comments:

  1. "A opravdu nejlepší jsou ty, které by Vám záviděly i krásný počasí na pohřbu. " :D
    jojo to jsou lidi co nedokážou sami zvednout zadek, takový taky miluju :)

    ReplyDelete
  2. Tak je fakt, že já se třeba chlebíčků, zákusků a podobných věcí nevzdám. Ale nejím to každý den, ani každý týden, a zbytek mého jídelníčku se skládá z jídel, na které by přesně tyhle ženský nemohly ani koukat, natož to jíst :D Dřív jsem si taky neuměla představit to, že budu jíst zdravě, ale ten pocit potom je k nezaplacení :) Taky si svačiny připravuji předem, člověk z toho má pak i radost :)

    Pauline’s Tiny World♥

    ReplyDelete
  3. Skvelé fotky :) Hneď by som si takéto dobroty dala!

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete
  4. Krásně připravená svačinka do práce :) A naprosto s tebou souhlasím! moc hezky článek :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    ReplyDelete