PROČ SE (NE)STARAT O PLEŤ?!

Každý určitě ví, že make-up je dost těžký a když ho nosíte celý den, je potřeba se potom o pleť pěkně starat. Znám ale i hodně lidí, co na to doslova kašlou a chodí spát s make-upem na obličeji a to pleti hodně škodí. Tady je pár věcí, které používám já a jsem s nima naprosto spokojená! Zaprvé vám v tomto článku porovnám dvě micelární vody od Garnieru, protože každá je jiná a taky jedna z nich mi moc nevyhovuje. Ale to až za chvíli. A zadruhé, další kosmetické "vymoženosti" co používám. Ovšem to není zdaleka vše co na mou pleť používám, protože je toho daleko víc, ale toto jsou ty nejzákladnější produkty, které používám každý den. Tak jdeme na to!

Jako první jsem si koupila Garnier Dvoufázovou micelární vodu 3 v 1 (s bílým vrškem) a velice mě oslovila svou vůní. Voní nádherně, ale na mě neúčinkuje tak, jak bych si představovala. Stála 200kč a čekala jsem od ní něco víc.

A ta druhá mě stála 150kč - (v akci) a je to obyčejná Micelární voda pro citlivou pleť. Chtěla jsem ji vyzkoušet, protože ta první, co jsem si koupila, nebyla prostě to pravé ořechové. A zjistila jsem, že mi sedí více ta s tím růžovým vrškem, takže teď už vím, co si budu kupovat i nadále. Ale u ní zase dávám mínus, že nevoní jako ta Dvoufázová micelárka! :-)
A jako další tady mám AKNELOT roll on, který je dobrý na akné, měla by to být česká značka a stál něco okolo 70kč. A opravdu funguje moc dobře. Nanášíte ho na pupínky a oni do dvou dnů (plus, mínus) zmizí. Dalším produktem, který bych Vám chtěla představit Bi-Oil, o kterém jste určitě už slyšeli, protože je docela známý tím, že díky němu maminkám po porodu zmizí strie. Taky je dobrý na jizvy, na dehydrovanou pokožku, stárnoucí pokožku a sjednocuje tón pleti.

A jako poslední tady mám Zklidňující denní krém pro citlivou pleť od značky Nivea, který mě stál 100kč a je super pod make-up, protože není až tak mastný, ale zároveň pokožku hydratuje na celý den. Jsem s ním naprosto spokojená, akorát co se mi na něm nelíbí je to, že nijak zvlášť nevoní. Ale to už je jenom detail.

Tak a to je pro tento článek zatím vše. Krásné dopoledne! :-)

1 comment:

  1. O té micelární vodě stále přemýšlím.. Jaký je rozdíl v micelární vodě a normálním odličovači?

    ReplyDelete