TRIP

Už od včerejšího večera mi jde blbě internet. Je pomalý, nedá se na něm pořádně načíst video a já nemám co dělat. Samozřejmě mohla bych uklízet, nebo něco podobného, ale to se mi opravdu nechce, protože mám volno a nehodlám skákat kolem domu. Takže přemýšlím nad článkama, které bych mohla udělat a už mám něco málo vymyšleno, tak snad se Vám budou líbit! :-)
No a včera jsme byli s přítelem, kamarádkou a kamarádem na výletě v Rešově, konkrétně na Rešovských vodopádech. Byl to krásný výlet zakončený večeří v restauraci v Olomoucké Šantovce, jídlo mě teda vůbec neoslovilo, ale to až v článku, kde udělám podrobnější rozbor jídla a celého prostředí.
Byla jsem ráda, že jsme konečně někam po dlouhé době zase jeli, protože sedět celý den doma, to taky není zrovna dvakrát nejlepší, ale dneska si odpočinek opravdu zasloužím! :-)



1 comment:

  1. Udělali jste si pěkný výlet, na tomto místě jsem nikdy nebyla ale věřím že to mohlo být fajn, navíc se skvělými lidmi. Obchod Sinsay znám ale nikdy jsem do něj nezašla, vždy jsem měla za to že zde prodávají příliš drahé oblečení jiné věkové kategorie, díky za tip kam musím příště zajít. Obě dvě trička jsou nádherná, především to první a vůbec bych se nestyděla s ním vyjít mezi lidi.

    ReplyDelete